De 5 dingen die je moet weten om een succes te zijn

Personal Life Coach geeft tips voor meer succes in je leven.Wil je weten wat een groot verschil kan maken in je leven? Deze 5 wonderlijke inzichten moet je absoluut hebben om een succes te zijn. Als je ze begrijpt en aanneemt, dan zal je groeien en succes bereiken als nooit tevoren.

Deze wijsheden maken een enorm verschil, als je ze toepast tenminste. Zelf heb ik al meermaals aan den lijve ervaren hoe een nieuw idee, een nieuwe manier om dingen te zien mijn leven in één ogenblik kan veranderen. Het lijstje hieronder heeft het vermogen om precies dat te doen. Hier zijn de 5 dingen die je moet weten om een succes te zijn:

1. Alles wat je wil bevindt zich net buiten jouw comfortzone.
We hebben het graag makkelijk. We voelen ons graag veilig en zeker en we hebben de dingen graag onder controle. Helaas, op deze plek blijven zal geen nieuwe resultaten in je leven brengen. Blijf doen wat je altijd gedaan hebt en je zal blijven krijgen wat je altijd kreeg. Maar is dat wat je wil? Als jouw coach kan ik je vertellen dat om het leven te creëren dat je echt wil, je je oncomfortabel zult voelen. Je zal naar de rand moeten stappen waar je wat angst voelt, en daar even verblijven. Je zal jezelf een duwtje moeten geven om te veranderen. Wil je het graag genoeg?

2. Nu is het juiste moment voor jouw idee.
Je bent een meester in uitstellen, is het niet? Je hebt zoveel goede ideeën. Het probleem is dat je er niets echt mee doet. Er is geen beter moment dan nu om te handelen. Hoe sneller je dit inziet, hoe sneller je actie zult ondernemen. En actie is wat een nieuwe realiteit schept. Wanneer ga jij actie ondernemen?

3. Wees jezelf – je bent prachtig.
Stop met iemand anders te willen zijn of met te willen zijn wat een ander van jou verlangt. Wees jezelf. Jij bent schitterend: jouw unieke talenten, ideeën en persoonlijkheid maken van jou een meesterwerk. Wat maakt het uit dat anderen van jou denken dat je raar bent? Hetzelfde dachten mensen van Einstein, Picasso of Steve Jobs. Heb jij de moed om jezelf te zijn?

4. Als je het niet vraagt, dan zal het antwoord altijd neen zijn.
Dingen veranderen als je de moeilijke vragen stelt. Als je opslag of een promotie vraagt. Als je hulp vraagt. Vraag dat wat je het liefste wil. Als je het niet vraagt, is het zeker neen. Ik heb zelf al vaak blij verbaasd gestaan wanneer ik om iets vroeg. Vaak willen mensen echt geven wat je hen vraagt. Daarom: hoe vaker je vraagt, hoe vaker je zult winnen. Vragen is een sleutel tot succes. Wat ga jij vragen?

5. De beste manier om de toekomst te voorspellen is de toekomst creëren.
Hoe zou een film eruit zien als de regisseur de zaken gewoon op hun beloop liet op de filmset? Hoe zou het verhaal ooit zinvol worden? De film zou geen succes kennen.
Je kan het leven niet zomaar luiweg zijn gangetje laten gaan. Als coach help ik mijn klanten vaak een heldere visie te creëren voor de toekomst. Maak voor jezelf duidelijk waar je naartoe wil en doe dan alles in jouw macht om je tijd, energie en middelen in te zetten om jouw verlangen werkelijkheid te maken. Richt jij je leven zo in?

Als coach help ik jou om met meer zelfvertrouwen doelen te bereiken in jouw leven, om het beste uit jezelf te halen, en je volledige potentieel te bereiken. Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wil en dat je verdient!

Inzichten en tips deel ik graag met jou in een wekelijkse mail.
Schrijf je daarom nu in via deze link:

Lees verder Verander of sterf. Zou jij het kunnen?
Lees ook Bang om te falen?
En lees ook Kies je doelen zelf

Deel je deze tips met minstens één iemand die je dierbaar is?

Dit bericht werd geplaatst in Coaching, Doelen coaching, Life Coaching en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op De 5 dingen die je moet weten om een succes te zijn

 1. Van Royen - Jongbloet zegt:

  Beste Wim,

  Wat heb je toch steeds van die prachtige nieuwsbrieven. Waar blijf je de inspiratie halen om mij telkens weer te boeien? nog een prettig weekend. Freija

  Like

 2. danielothman zegt:

  Beste Wim,

  IK ben een vrij passieve, maar wel enthousiaste lezer van je nieuwsbrief.

  Deze laatste heb ik wederom met heel veel plezier gelezen. Ik probeer mijn leven al aardig op deze manier vorm te geven….. Voor mij gaven deze tips vooral herkenning alsook bevestiging van hoe ik nu bezig ben.

  Ontzettend bedankt voor al jouw tips!

  Met vriendelijke groet, Danil Othman

  mail@danielothman.nl about.me/danielothman

  Like

 3. wimannerel zegt:

  Dag Freija, En dag Daniël,

  Dankjewel voor je fijne reactie. Ik vind het heerlijk om positieve feedback te krijgen op mijn bijdragen.

  Als je suggesties hebt voor nieuwe artikels, laat gerust weten op wim(at)wimannerel.be

  Vele groeten,

  Wim

  Like

 4. Sarah Snoeck zegt:

  “Als jouw coach kan ik je vertellen dat om het leven te creëren dat je echt wil, je je oncomfortabel zult voelen. Je zal naar de rand moeten stappen waar je wat angst voelt, en daar even verblijven. Je zal jezelf een duwtje moeten geven om te veranderen. Wil je het graag genoeg?”

  Na het lezen van dit stuk voel ik me meteen al een stuk comfortabeler, want gisteren avond vroeg ik me nog af of de ondernemersplannen die ik in gedachten heb, wel een goed idee zijn aangezien ik me er zo angstig bij voel. Blijkbaar niet meer dan normaal…
  Bedankt voor de nuttige tips voor de stappen naar succes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.