PSiO-bril voor relaxatie

Ontspannen, inslapen, doorslapen… met de PSiO-bril

De PSiO-technologie voor stressbeheersing en slaapverbetering

beter slapen met de psio bril
Een bril die de Rode Duivels, NASA-astronauten, topdokters en ministers gebruiken om topprestaties neer te zetten?

Dat wou ik wel eens onderzoeken: ik verdiepte me in de wetenschappelijke literatuur en vond dat al 25 jaar research is gedaan naar deze technologie, en ontdekte dat deze degelijk wetenschappelijk onderbouwde tool wordt ingezet bij vooral:

  • het verbeteren van de slaapkwaliteit
  • het beheersen van stress
  • mentaal overwerkt zijn
  • powernaps om de batterijen snel op te laden
  • piekergedachten tot rust brengen
  • voorbereiding op examens (bv. betere concentratie, beter onthouden)
  • pijnmanagement (van chronische pijn)
  • reguleren van jetlag
  • en nog voor een aantal andere specifieke situaties.

PSiO bril

beter slapen met de psio brilHoe werkt de PSiO?

De PSiO-bril werkt met al of niet pulserend gekleurd licht, muziek en/of 3D-stemmen.

De technologie achter de PSiO is al meer dan 25 jaar in onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met de universiteit van Luik. Ze combineert lichtstimulatie met stemrelaxatie en gekleurde, muzikale lichteffecten.

Er zijn downloadbare muzikale, relaxatie- en inslaapprogramma’s. Daarnaast zijn er ook specifieke therapeutische programma’s, en programma’s die je een energieboost geven.

Wanneer je deze bril opzet, stap je in een heel andere wereld, de wereld van relaxatie. Hij brengt jouw denkende geest tot rust en herbront je zodat je helemaal ontspannen bent en een zalig gevoel ervaart. De overstimulatie van de zintuigen die eerst wordt opgeroepen wijkt voor een fase waarin jouw gedachtenstroom wordt losgelaten, zodat er een diepe ontspanning volgt waarin je jouw krachten kan terugwinnen.

stressbeheersingHoe vaak de PSiO-bril gebruiken?

Deze bril kan gebruikt worden voor allerlei vormen van stress, depressie, vermoeidheid, slaapstoornissen maar ook om terug energie te geven. Je kan hem dagelijks gebruiken, zo geniet je het hele jaar door van dat vakantiegevoel en de relaxatie. De PSiO kan je op elk moment gebruiken wanneer je behoefte hebt aan ontspanning of recuperatie.

Het is perfect veilig om de PSiO meerdere malen per dag te gebruiken. Er zijn geen contra-indicaties, behalve voor epileptici.

Model gebruiksaanwijzing

’s morgens : volg met open ogen het Meditatie programma, geleid door de stem.

’s namiddags : volg het muzikaal programma Turbo Siesta met gesloten ogen.

‘s avonds : volg met gesloten ogen het Relaxatie programma terwijl je al in bed ligt.

De sublieme PSiO neemt je mee op een zintuiglijke reis vol kleuren om de dagelijkse zorgen te vergeten, te stoppen met piekeren en te ontsnappen aan de realiteit, naar een aangenaam, maar vooral stimulerend universum!

Vanaf de eerste seconden kom je letterlijk binnen in de muzikale emotie. En deze onderdompeling stopt alle gedachten in de hersencortex.

PSiO bril

Welke technologie zit er in de PSiO?

Met hoogtechnologische research in optische fysica en een wereldwijd brevet zijn de onderzoekers van PSYCHOMED erin geslaagd om op een gebogen glasplaat het licht van één enkele diode gelijkmatig te verspreiden. Dankzij dit technologische hoogstandje, kon een zeer kleine accu in de linkerzijde van de bril geplaatst worden en zo werd de PSiO het enige «all-in-one» toestel in zijn genre.

psio-bril-relaxatie-therapieMedische waarborgen voor de PSiO

PSYCHOMED heeft jarenlange ervaring met de technologie die aangewend is in de PSiO. Deze technologie wordt al 20 jaar gebruikt in ziekenhuizen, voornamelijk voor het behandelen van stress tijdens operaties met plaatselijke verdoving en in slaapklinieken.

Naast therapeuten, ziekenhuizen en slaaplaboratoria zetten vele andere bedrijven deze tool in om het welzijn van hun medewerkers tijdens de werkuren te verbeteren.

Ook de NASA kocht een tijd geleden de innovatieve PSiO-bril om er de jetlag van astronauten mee te reguleren en hun stress te helpen beheersen.

Sinds 2016 is de bril ook toegankelijk voor het grote publiek.

PSiO bril

psio-bril-lumino-therapieWelke programma’s bevinden zich in de PSiO?

Via de ingebouwde «MP3-kleurspeler» kan je verschillende toepassingen downloaden: er zijn programma’s beschikbaar voor een positief gevoel, voor concentratie, voor ontspanning, power naps, herstel en energie, hulp bij studeren, geheugentraining, anti-stress, traumaverwerking, loslaten, gewichtscontrole, sensualiteit en heel sterk: de slaapprogramma’s.

De programma’s met gepulseerd licht verminderen het negatief gepieker. De programma’s met continu licht (fotogevoelig) worden voornamelijk gebruikt bij meditatie (of voor de circa 7% van de mensen die gepulseerd licht niet aangenaam vinden).

De PSiO uitproberen?

Je kunt natuurlijk surfen naar www.psio.com. Vraag me dan zeker om de promocode.

Kan jij het je permitteren om niét in de PSiO-bril te investeren?

Laat me jouw interesse weten en ik neem contact met je op.

Maar misschien is het veel leuker om de PSiO eerst zelf te ervaren?

Je kunt na afspraak de bril zelf in Lokeren uitproberen. Ik bied je uitleg en dan kun je de PSiO bril voor 15/20 minuutjes uitproberen in een luie stoel!

Wanneer wil jij ook eens die PSiO-bril komen uitproberen? Bel voor een afspraak op 0486 455.653 of stuur me een berichtje:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

GuardarGuardar