Over Wim

Wim Annerel loopbaancoach perfectionismecoach executive coach life coach foto

Wat wordt de volgende stap in jouw leven?

Ik ben al meer dan tien jaar de coach in Vlaanderen voor mensen die vastzitten in laag zelfvertrouwen, perfectionisme of faalangst, in een job die hen niet past, of in een ondermaats leven, én die openstaan voor verandering. Want ik breng hen naar het volgende level in hun leven.

Het is mijn persoonlijke passie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Daarom coach ik mensen om hun ware potentieel te ontwikkelen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Al meer dan vijfentwintig jaar onderzoek ik daarvoor hoe mensen het maximum uit hun leven kunnen halen, en deze expertise pas ik dagelijks toe in coachingsessies, live in mijn coachingpraktijk in Lokeren of online via skype of Zoom.

Naast mijn studies talen, communicatiewetenschappen en marketing las ik meer dan duizend boeken (intussen ben ik de tel kwijt) over psychologie en zelfontplooiing.

Met trainingen in onder meer NLP, MBTI, Insights, DiSC, hypnotherapie, perfectionismecoaching (OCP) en Persoonlijk Meesterschap blijf ik me nog elke maand bijscholen. In het bijzonder bij het Ontwikkelingsinstituut, een van de meest gerenommeerde opleidingsinstituten voor coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast volgde ik in binnen- en buitenland opleidingen tot professioneel en gecertificeerd personal life en business coach bij de beste coaches en trainers ter wereld.

De voorbije twintig jaar heb ik al meer dan vijftienduizend mensen mogen trainen en coachen om het beste uit zichzelf te halen. De Amerikaanse ondernemerswebsite EvanCarmichael.com verkoos me tot 1 van de Top 100 business coaches ter wereld om te volgen op Twitter. Geregeld vragen zenders zoals Qmusic en Joe, kranten zoals De Morgen, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad, en tijdschriften zoals Goed Gevoel, Psychologies, Flair en Feeling om mijn input. Ik coachte Karen Damen in het Vijf-programma ‘Perfect?’, en sindsdien ook diverse artiesten, topsporters en als executive coach ook ondernemers en leidinggevenden. Intussen schreef ik het boek ‘Meer tijd in 12 stappen om mensen in staat te stellen de nodige tijd vrij te maken om hun levensdoelen te bereiken.

Ik hou van Portugal (ja, ik spreek al een mondje Portugees), jazz op de radio, pizza met zeevruchten, weidse landschappen, de geur en smaak van rozemarijn en kokos (niet samen), een kopje koffie, een goede film en meditatie. O ja, het hoogtepunt van een menu is voor mij het dessert 🙂

Mijn aanpak is om je te helpen begrijpen wat je wil, waarom je het wil, en om je dan te begeleiden in het creëren van een actieplan om de ‘gap’ te dichten tussen waar je bent en waar je wil zijn. Ik coach mensen om hun leven te transformeren. Geen gewone babbel dus (tenzij het dat is wat je wil en nodig hebt nu), maar wel resultaatgericht.

Inzichten en tips deel ik in een wekelijkse mail. Schrijf je nu gratis in via deze link.

 

4 reacties op Over Wim

 1. Veronique R. zegt:

  Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe job, maar zat een beetje vast wat betreft mijn keuzes, inzicht naar wat ik graag zou doen maar ook op vlak van sollicitatiegesprekken. Wim heeft me hier allemaal bij geholpen en dat dan nog eens op een vriendelijke, betrokken wijze. Ik weet nu heel goed wat ik kan en wil en na enkele sessies en boordevol tips heb ik eindelijk een job gevonden.

  Geliked door 1 persoon

 2. joz zegt:

  de ontdekking van uw schrijven heeft in mij veel veranderd
  DANK U

  Geliked door 1 persoon

 3. Philp Vanderhaeghen zegt:

  Wel Wim, ik heb je sessie over terug aan het werk na corona gezien en het was me echt ongelooflijk hoe je daar presteerde. Het was voor jou de eerste keer dat je “online” bent geweest voor meerdere personen tegelijkertijd, het was gewoon fantastisch!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. wimannerel zegt:

  Dankjewel Philip!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.