5 onmisbare en positieve gewoontes voor een gelukkig leven

5 onmisbare en positieve gewoontes voor een gelukkig leven volgens lifecoach WimEen van de fundamenten van een gelukkiger leven is om consequent de dingen te doen die je gelukkig maken.

Daarom is het belangrijk om die gewoonten te onderhouden die ervoor zorgen dat we een gelukkiger leven leiden. Want iedereen kan gelukkig zijn door krachtige gewoontes te integreren in het dagelijks leven.

Denk na over deze 5 gewoonten om jouw leven te verbeteren en het zo gelukkig te maken als je kan.

 1. Omring jezelf goed.

Het is verbazingwekkend hoeveel de mensen om ons heen onze emoties kunnen beïnvloeden. Jim Rohn zei: “We zijn een gemiddelde van de vijf mensen met wie we de meeste tijd doorbrengen. Besteed meer tijd aan mensen die er toe doen en hou afstand van mensen die een negatieve invloed op je leven hebben. De mensen met positieve, gelukkige energie kunnen geluk in je leven brengen, alleen maar omdat je er voortdurend door omringd bent.

 1. Vergelijk jezelf niet met anderen.

Meet jouw eigen successen op basis van jouw vooruitgang, en alleen die van jou. Ons hele leven is uniek, en niemand is beter dan wie dan ook. Probeer ook niet te denken dat je beter bent dan wie dan ook, want het bevordert ongezonde superioriteit en kan schadelijk zijn voor je geluk.

 1. Houd op met te proberen iedereen een plezier te doen.

Het is vermoeiend en je zult al snel te weinig tijd overhouden om voor jezelf te zorgen. Punt.

Gelukkig zijn of worden met deze 5 tips van perfectionismecoach Wim

 1. Focus op het huidige moment.

Neem elke dag even de tijd om je te concentreren op het moment; het is de enige zekere tijd die we in ons leven hebben. Probeer niet na te denken over de negatieve ervaringen uit het verleden en omarm de tijd die je nu hebt. Je zult al snel merken dat zelfs het geringste wat je op dit moment doet vele uren en dagen geluk kan brengen.

psio-bril-relaxatie-therapie

Heb je ’t soms moeilijk om het piekeren uit te schakelen en te ontspannen? Of wil je stress onder controle krijgen, en beter inslapen of doorslapen? Dan is er nu een oplossing – tot voor kort voorbehouden voor NASA-astronauten, topsporters en andere toppresteerders – maar nu ook voor iedereen zonder doktersvoorschrift beschikbaar. Je leest hier meer over de PSiO-technologie.

 1. Druk dankbaarheid uit.

In plaats van te verlangen naar wat we niet hebben, helpt het ons geluk meer om dankbaarheid uit te spreken voor alles wat we wel hebben. Of het nu gaat om het bedanken van het universum, vrienden, familie, collega’s, of vreemden, dankbaarheid heeft blijvende positieve effecten. Studies door dankbaarheidsonderzoeker dr. Robert Emmons hebben aangetoond dat mensen die dankbaarheid beoefenen meer vreugde, plezier, geluk en optimisme ervaren.

Als coach help ik jou om nieuwe gewoontes aan te nemen, en om vooruitgang te maken in de richting van jouw doelen, om zo ook stappen vooruit te zetten richting jouw droomleven.

Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wil en dat je verdient!

Inzichten en tips deel ik graag met jou in een wekelijkse mail. Schrijf je daarom nu in via deze link:

Lees verder:
Hoe je stopt met jezelf te vergelijken met anderen
De 5 ‘killers’ voor jouw geluk
Word gelukkig in jouw loopbaan

P.S. Wil je jouw vrienden én mij een plezier doen? Deel dan dit artikel via de FacebookLinkedIn of Twitter-knop. Alvast bedankt!

BewarenBewaren

Dit bericht werd geplaatst in Coaching en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 5 onmisbare en positieve gewoontes voor een gelukkig leven

 1. shivatje zegt:

  Een gelukkig leven kost niets maar is zo waardevol. Alleen is het aan de persoon zelf om een gelukkig leven te mogen voelen en hebben. Natuurlijk is het nooit leuk als men een tegenslag kent of heeft. Maar dan kan men twee dingen doen, erin blijven hangen en dieper zinken, of blijven vechten en eruit komen. Al duurt het jaren maar dan geniet je van iedere dag op jouw eigen manier.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.