Schenk iemand meer loopbaangeluk!

GEEF DIT JAAR LOOPBAANBEGELEIDING CADEAU

loopbaanbegeleidingKen je iemand die wel een extra portie loopbaangeluk kan gebruiken? Dan kan je hem of haar een duwtje in de rug geven via de cadeaubon. Wie zou nu niet blij zijn met meer zelfinzicht, energie, werkplezier en rust in het hoofd?

Dankzij de loopbaancheques van de Vlaamse overheid betaal je als werknemer of zelfstandige slechts €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding. Als jij aan iemand de cadeaubon overhandigt, samen met €40, dan hoeft de gelukkige ontvanger dus zelf helemaal niets te betalen voor de loopbaanbegeleiding!

Op de cadeaubon staan mijn contactgegevens. Ik begeleid de ontvanger van de cadeaubon dan verder doorheen de aanvraag van de loopbaancheque en spreek af voor de eerste sessie.

DUS WAT MOET JIJ DOEN?

  1. Druk de cadeaubon af via onderstaande knop en stop hem in een mooie envelop
  2. Voeg €40 cash toe aan de envelop. (Minder kan natuurlijk ook, dan moet de ontvanger zelf nog iets bijleggen)
  3. Overhandig de envelop aan de ontvanger
  4. Klaar! Bedankt om iemand te helpen naar meer loopbaangeluk!

WAT MOET DE GELUKKIGE ONTVANGER DOEN?

1. Neem contact op met Wim Annerel via de gegevens die vermeld staan op de cadeaubon.

2. Wim bezorgt je meer info over het aanvragen van de VDAB loopbaancheque, waarna je deze cheque kan bestellen.

3. We spreken af hoe de loopbaanbegeleiding zal verlopen.

Deze mensen waren alvast tevreden!

“Wim liet me de confrontatie aangaan met mijn huidige situatie. Dit bracht me aan het denken. Wim reikte me verschillende technieken/tools aan om mezelf als persoon te evalueren en leerde zo welke job of aspecten binnen een job het beste bij me passen. Het bracht me tot nieuwe inzichten. Daarnaast werd ik ook gestimuleerd om dingen die sluimeren aan te pakken.
Orily Depraetere

“Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe job, maar zat een beetje vast wat betreft mijn keuzes, inzicht naar wat ik graag zou doen maar ook op vlak van sollicitatiegesprekken. Wim heeft me hier allemaal bij geholpen en dat dan nog eens op een vriendelijke, betrokken wijze. Ik weet nu heel goed wat ik kan en wil en na enkele sessies en boordevol tips heb ik eindelijk een job gevonden.”
Véronique R.

Wim is een absolute TOP coach, vanaf het eerste moment voelde ik me helemaal op mijn gemak. Wim denkt echt mee, en komt ook met doelgerichte oplossingen. Ik zou Wim bij iedereen willen aanbevelen die even vast zit, of die meer inzichten wenst te verkrijgen over de dagelijkse uitdagingen waar de meeste zelfstandigen mee te maken krijgen, zoals time management, het gevoel te weinig uren in een dag te hebben enzovoort. Bedankt voor alles!”
Nadia Meersman, eigenaar Cruisemarkt.be

“Wim stelt je onmiddellijk op je gemak. Hij is een professionele coach die onmiddellijk inzicht heeft in je verhaal en in jou als persoon. Hij reikt concrete en praktische ideeën aan die bij jou als persoon en bij jouw doelstelling passen en begeleidt je hierbij. Je komt buiten vol positieve energie en een dosis enthousiasme om te starten richting je droom=doel. Hij is iemand die in je gelooft.”
Sandra

“Begin dit jaar zat ik behoorlijk vast in mijn comfortzone en lukte het me niet om alleen stappen te zetten om mijn comfortzone te vergroten. Nadat ik contact had gehad met een aantal coaches die hun beloftes niet nakwamen, nam ik zelf contact op met Wim over wie ik al veel goede commentaren had gehoord. Ondertussen kan ik zeggen dat ik dankzij de steun en tips van Wim, kleine stapjes heb durven zetten om uit mijn comfortzone te komen en is de bal aan het rollen gegaan. Uit mijn comfortzone, appreciatie voor mijn product en wat ik doe waardoor mijn zelfvertrouwen fors is toegekomen. Tegelijkertijd krijg ik ook telkens weer de bevestiging dat mijn doel het juiste voor me is. Bedankt Wim om me te begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling als ondernemer!”
Wendy De Jonghe, Zaakvoerder bij Heaven-artisanale chocoladepasta

“Wim is een zeer veelzijdige en ervaren coach. Hij heeft een professionele aanpak die ook heel persoonlijk is. Dankzij zijn coaching en advies heb ik bepaalde stappen gezet op professioneel vlak die ik al veel eerder had willen en moeten zetten. Ik sta nu voor een nieuwe uitdaging wat zonder Wim wellicht nooit het geval was geweest.”
Liesbeth Ceelen, Independent innovation manager in Healthcare, Pharma & Biopharma

“Ik heb het traject van loopbaancoaching met Wim vandaag afgerond. De actiegerichte coachingsgesprekken en warme begeleiding hebben mij van vertwijfeling en randje burn-out naar geïnspireerde nieuwe toekomstperspectieven geloodst. Wim creeërt snel een vertrouwensrelatie die de ‘fond’ legt voor open gesprekken waaruit een oprechte zorg voor de coachee spreekt. Ik beveel Wim graag aan voor loopbaanbegeleiding en zal met plezier naar hem doorverwijzen.”
Olivier De Vriese, Vertaalservices