Over Wim

coach wim personal life coach business coachWat wordt de volgende stap in jouw leven?

Ik ben de coach in Vlaanderen voor mensen die vastzitten in laag zelfvertrouwen, perfectionisme of faalangst, in een job die hen niet past, of in een ondermaats leven, én die openstaan voor verandering. Want ik breng hen naar het volgende level in hun leven. Ik coach mensen om hun ware potentieel te ontwikkelen en hun levenskwaliteit te verhogen. Al meer dan vijfentwintig jaar onderzoek ik daarvoor hoe mensen het maximum uit hun leven kunnen halen, en deze expertise pas ik dagelijks toe in coachingsessies, live in mijn coachingpraktijk in Lokeren of online via skype.

Naast mijn studies talen, politieke & sociale wetenschappen en marketing las ik meer dan duizend boeken (intussen ben ik de tel kwijt) over psychologie en zelfontplooiing.

Met trainingen in onder meer NLP, MBTI, Insights, DiSC, hypnotherapie, perfectionismecoaching (OCP) en Persoonlijk Meesterschap blijf ik me nog elke maand bijscholen. In het bijzonder bij het Ontwikkelingsinstituut.

Daarnaast volgde ik in binnen- en buitenland opleidingen tot professioneel en gecertificeerd personal life en business coach bij de beste coaches en trainers ter wereld.

Het voorbije decennium heb ik al meer dan vijftienduizend mensen mogen trainen en coachen om het beste uit zichzelf te halen. De Amerikaanse ondernemerswebsite EvanCarmichael.com verkoos me tot 1 van de Top 100 business coaches ter wereld om te volgen op Twitter. Geregeld vragen zenders zoals Qmusic en Joe, kranten zoals De Morgen, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad, en tijdschriften zoals Goed Gevoel, Psychologies, Flair en Feeling om mijn input. Ik coachte Karen Damen in het Vijf-programma ‘Perfect?’, en sindsdien ook diverse artiesten, topsporters en als executive coach ook ondernemers en leidinggevenden. Intussen schreef ik het boek ‘Meer tijd in 12 stappen om mensen in staat te stellen de nodige tijd vrij te maken om hun levensdoelen te bereiken.

Ik hou van Portugal (ja, ik spreek al een mondje Portugees), jazz op de radio, pizza met zeevruchten, weidse landschappen, de geur en smaak van rozemarijn en kokos (niet samen), een kopje koffie, een goede film en meditatie. O ja, het hoogtepunt van een menu is voor mij het dessert 🙂

Mijn aanpak is om je te helpen begrijpen wat je wil, waarom je het wil, en om je dan te begeleiden in het creëren van een actieplan om de ‘gap’ te dichten tussen waar je bent en waar je wil zijn. Ik coach mensen om hun leven te transformeren. Geen gewone babbel dus (tenzij het dat is wat je wil en nodig hebt nu), maar wel resultaatgericht.

Inzichten en tips deel ik in een wekelijkse mail. Schrijf je nu gratis in via deze link.

“Wim liet me de confrontatie aangaan met mijn huidige situatie. Dit bracht me aan het denken. Wim reikte me verschillende technieken/tools aan om mezelf als persoon te evalueren en leerde zo welke job of aspecten binnen een job het beste bij me passen. Het bracht me tot nieuwe inzichten. Daarnaast werd ik ook gestimuleerd om dingen die sluimeren aan te pakken.
Orily Depraetere

“Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe job, maar zat een beetje vast wat betreft mijn keuzes, inzicht naar wat ik graag zou doen maar ook op vlak van sollicitatiegesprekken. Wim heeft me hier allemaal bij geholpen en dat dan nog eens op een vriendelijke, betrokken wijze. Ik weet nu heel goed wat ik kan en wil en na enkele sessies en boordevol tips heb ik eindelijk een job gevonden.”
Véronique R.

“Al sinds mijn jeugd had ik enorm last van perfectionisme en dat leverde me steeds meer stress, angst en piekergedachten op. Door het traject perfectionismecoaching bij Wim heb ik mezelf teruggevonden. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik geniet terug van de kleine dingen in het leven die voor mij heel grote dingen zijn geworden. Ik voel me niet meer slecht als ik eens een foutje maak, en ik voel ook niet meer de druk om me altijd maar te bewijzen aan anderen. Ik ben zo blij dat ik de leergierige, nieuwsgierige, hardwerkende maar genietende Christa teruggevonden heb.”
Christa Schalckens

Wim is een absolute TOP coach, vanaf het eerste moment voelde ik me helemaal op mijn gemak. Wim denkt echt mee, en komt ook met doelgerichte oplossingen. Ik zou Wim bij iedereen willen aanbevelen die even vast zit, of die meer inzichten wenst te verkrijgen over de dagelijkse uitdagingen waar de meeste zelfstandigen mee te maken krijgen, zoals time management, het gevoel te weinig uren in een dag te hebben enzovoort. Bedankt voor alles!”
Nadia Meersman, eigenaar Cruisemarkt.be

“Wim stelt je onmiddellijk op je gemak. Hij is een professionele coach die onmiddellijk inzicht heeft in je verhaal en in jou als persoon. Hij reikt concrete en praktische ideeën aan die bij jou als persoon en bij jouw doelstelling passen en begeleidt je hierbij. Je komt buiten vol positieve energie en een dosis enthousiasme om te starten richting je droom=doel. Hij is iemand die in je gelooft.”
Sandra

“Begin dit jaar zat ik behoorlijk vast in mijn comfortzone en lukte het me niet om alleen stappen te zetten om mijn comfortzone te vergroten. Nadat ik contact had gehad met een aantal coaches die hun beloftes niet nakwamen, nam ik zelf contact op met Wim over wie ik al veel goede commentaren had gehoord. Ondertussen kan ik zeggen dat ik dankzij de steun en tips van Wim, kleine stapjes heb durven zetten om uit mijn comfortzone te komen en is de bal aan het rollen gegaan. Uit mijn comfortzone, appreciatie voor mijn product en wat ik doe waardoor mijn zelfvertrouwen fors is toegekomen. Tegelijkertijd krijg ik ook telkens weer de bevestiging dat mijn doel het juiste voor me is. Bedankt Wim om me te begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling als ondernemer!”
Wendy De Jonghe, Zaakvoerder bij Heaven-artisanale chocoladepasta

Afspraak maken met loopbaancoach perfectionismecoach mental coach psycholoog loopbaanbegeleiding WimSpreek meteen af met Wim

“Wim is een zeer veelzijdige en ervaren coach. Hij heeft een professionele aanpak die ook heel persoonlijk is. Dankzij zijn coaching en advies heb ik bepaalde stappen gezet op professioneel vlak die ik al veel eerder had willen en moeten zetten. Ik sta nu voor een nieuwe uitdaging wat zonder Wim wellicht nooit het geval was geweest.”
Liesbeth Ceelen, Independent innovation manager in Healthcare, Pharma & Biopharma

“Ik heb het traject van loopbaancoaching met Wim vandaag afgerond. De actiegerichte coachingsgesprekken en warme begeleiding hebben mij van vertwijfeling en randje burn-out naar geïnspireerde nieuwe toekomstperspectieven geloodst. Wim creeërt snel een vertrouwensrelatie die de ‘fond’ legt voor open gesprekken waaruit een oprechte zorg voor de coachee spreekt. Ik beveel Wim graag aan voor loopbaanbegeleiding en zal met plezier naar hem doorverwijzen.”
Olivier De Vriese, Vertaalservices

“Mijn groot probleem is dat ik in te veel zaken geïnteresseerd ben, en daardoor met te veel verschillende dingen bezig ben. Ik doe vanalles in bijberoep, dat ik naast een druk hoofdberoep nog tot een goed einde probeer te brengen. Het werd te veel, en ik was de weg kwijt. Enkele gesprekken met Wim hebben me terug in de juiste richting geholpen. Hij stelde de juiste vragen en deed me duidelijk inzien hoe ik prioriteiten kan ontdekken en stellen via technieken die ik nu nog gebruik. Ik ben er veel rustiger en gelukkiger door geworden.”
Marie-Lise Van Wassenhove, Co-Founder at The Media Bay

lifecoach loopbaancoach perfectionismecoach

Coaching door Wim Annerel is de goede keuze

“In slechts een paar sessies heeft Wim mijn neus in de juiste richting kunnen zetten. De pomodoro techniek heb ik via hem leren kennen en gebruik ik sindsdien dagelijks. Procrastineren is daardoor drastisch gedaald en ik krijg een pak meer gedaan op een dag.”
Gert Molkens, eigenaar Flexip / Expert in netwerkbekabeling, beveiliging en wireless netwerken

Wim is een zeer sociaal en integer persoon. Hij reikt de juiste tools aan vanuit zijn expertise en kennis als coach. Hij geeft stof tot nadenken waardoor je situaties in een ander daglicht ziet.
I. Van de Velde

Wim heeft me geholpen om van een hobbelig zandwegje een bredere, toegankelijkere baan te maken. N. Van Slycken

Wim is een deskundige en ervaren coach, die met veel geduld en respect er telkens in slaagt om je oplossingen te laten vinden voor je problemen en je helpt om doelen te stellen én deze te bereiken. Ook op moeilijke momenten kan ik altijd op hem rekenen en helpt hij me de dingen in perspectief te zetten, terug helder mijn strategie te bepalen en door te zetten.” G. De Waele

Afspraak maken met loopbaancoach perfectionismecoach mental coach psycholoog loopbaanbegeleiding WimSpreek nu af met Wim

Wim is an excellent coach. His respectful approach, broad experience and strong theoretical background helped me already several times towards new insights & more efficient behavior. I most sincerely recommend Wim for his strong coaching skills!
David Demuynck

“Ik kan Wim absoluut aanbevelen als coach. Hij helpt mij om mijn business ideeën in de markt te zetten. 
Wim heeft me echt al enorm vooruit geholpen. Ik toets ideeën af met hem, we bekijken de haalbaarheid ervan, werken aan de praktische uitwerking van mijn business en ik krijg massa’s tips om dingen in de praktijk te zetten.”
Ilse Lathouwers

Wim hits me on the right place….hij zorgt dat het beste van mij naar boven komt.
Bernard Lambrecht

Inzichten en tips deelt Wim in een wekelijkse mail. Schrijf je nu gratis in via deze link.

Gun jij jezelf ook een coach? Bel me vandaag op 0486-45 56 53 of mail wim@wimannerel.be

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 reacties op Over Wim

 1. Veronique R. zegt:

  Ik was al een hele tijd op zoek naar een nieuwe job, maar zat een beetje vast wat betreft mijn keuzes, inzicht naar wat ik graag zou doen maar ook op vlak van sollicitatiegesprekken. Wim heeft me hier allemaal bij geholpen en dat dan nog eens op een vriendelijke, betrokken wijze. Ik weet nu heel goed wat ik kan en wil en na enkele sessies en boordevol tips heb ik eindelijk een job gevonden.

  Geliked door 1 persoon

 2. joz zegt:

  de ontdekking van uw schrijven heeft in mij veel veranderd
  DANK U

  Geliked door 1 persoon

 3. Philp Vanderhaeghen zegt:

  Wel Wim, ik heb je sessie over terug aan het werk na corona gezien en het was me echt ongelooflijk hoe je daar presteerde. Het was voor jou de eerste keer dat je “online” bent geweest voor meerdere personen tegelijkertijd, het was gewoon fantastisch!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. wimannerel zegt:

  Dankjewel Philip!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.