Wie pusht jou om beter te worden?

Een coach helpt jou groeien.Iemand die ervoor zorgt dat je op koers blijft en dat je jouw doelen haalt.

Noem je dat een klankbord? Een buddy? Een business partner?

Voor mij is het iemand die je pusht om beter te worden.

Als het alleen maar een ‘leraar’ is die ervoor zorgt dat je jouw huiswerk maakt, dan heb je ‘t mis of dan heb je de verkeerde persoon gevonden.

Waarom hebben we deze mensen nodig in ons leven?

Om dezelfde reden als Tiger Woods een golfcoach nodig heeft en topacteurs acteercoaches.

Om beter te worden moeten we anderen vinden die ons verder willen en kunnen brengen dan wij onszelf willen brengen.

Misschien kan een familielid die rol opnemen voor jou, of een business partner, een collega, coach of mentor. Als je terugkijkt op je loopbaan, heb je misschien zo al iemand gehad zonder dat je je er bewust van was.

Als je ooit een heel pak slanker bent geworden, heeft er toen iemand in jouw leven je helpen motiveren? Als je jouw diploma hebt gehaald, wie waren toen de mensen aan de zijlijn die voor jou supporterden?

Als we het moeilijk hebben in ons leven dan rekenen we op anderen, net als we ons omringen met positieve mensen om ons aan te moedigen om beter te doen.

Stilstaan is meestal achteruitgaan. Als je terugdenkt aan jouw leven en loopbaan van de voorbije jaren, heb je dan het gevoel dat je groeit? Als dat zo is, wie zijn dan die speciale mensen in jouw leven? Als je niet groeit, waarom denk je dat dat zo is?

Als coach help ik jou om met meer zelfvertrouwen beslissingen te nemen in jouw leven, om het beste uit jezelf te halen, en je volledige potentieel te bereiken. Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wil en dat je verdient!

Inzichten en tips deel ik graag met jou in een wekelijkse mail.
Schrijf je daarom nu in via deze link:

P.S. Wil je me een plezier doen? Deel dan dit artikel door op de FacebookLinkedIn en Twitter-knoppen te klikken, zodat jouw vrienden en kennissen óók van deze inzichten kunnen profiteren.

Dit bericht werd geplaatst in Coaching en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Wie pusht jou om beter te worden?

  1. Vind jouw blogs altijd weer inspirerend. Dank!

    Like

  2. Inderdaad weer een geweldige inspirerende blog. Ik heb vriendinnen die ook ondernemers zijn die mij helpen om beter te worden, maar zeker ook mijn man.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.